Utbildning

Vi tror på att öka våra kunders förmågor att arbeta med digital marknadsföring. Därför är utbildningar och föreläsningar i olika former något vi rekommenderar för organisationer som vill låta den interna kunskapen växa på rätt sätt (ytterligare en trevlig effekt av content marketing). 

Tillsammans med våra kunder planerar, genomför och utvärderar vi kortare utbildningar eller föreläsning, eller längre utbildningsinsatser. Ämnet anpassar vi efter kunden men för att varar oss själva sanna drar det alltid mot content marketing. 

Här kanske vi ska passa på att berätta att vi känner lite extra varmt för den här formen av kunskapsöverföring, att få träffas och göra saker tillsammans med våra kunder. Alla som jobbar för Contentbyrån har dessutom en hel del erfarenheter av utbildningar och föreläsningar.


Exempel på utbildningar

  • Att komma igång med din blogg
  • Skapa en redaktionell kalender
  • Gör en persona som är verkligt användbar

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Kontakta Jakob på jakob@contentbyran.se så får du veta allt du behöver för att kunna lägga upp en utbildningsinsats som passar dig och ditt företag eller organisation.

Andra ämnen

MålgruppsanalysWebbE-bokSociala medierMarketing automationInnehållsstrategiTonalitetPodcastVideoMät och uppföljningSökmotoroptimeringNyhetsbrevUtbildning