Contentbyrån e-bok om content marketing

NYHET
Contentbyrån släpper gratis e-bok om
content marketing

Nu är den klar, vår första e-bok. Vill du få en första genomgång i vad innehållsmarknadsföring är rekommenderar vi att du omedelbart laddar ner ”Content marketing på 5 minuter”. 

gratis e-bok om content marketing

Content marketing är ett förhållandevis nytt begrepp inom marknadsföring, åtminstone i sin moderna tappning. Därför är det många som funderar på vad det egentligen är och om det är något att bry sig om över huvud taget. Vi på Contenbyrån har därför tagit fram en snabbkurs i ämnet och paketerat det som en e-bok som du enkelt kan ladda ner till din dator eller läsplatta, eller öppna och läsa direkt i telefonen.

Att många inte vet vad content marketing är kanske inte är så konstigt då många inom branschen dividerar om den exakta definitionen. Däremot är de flesta med på vad själva grundidén är: att med värdefullt innehåll attrahera din målgrupp och skapa lönsamma kundrelationer. Men vad betyder det i praktiken? Och på vilket sätt bör det påverka ett företags marknadsföring? Det är den typen av frågor vi besvarar.

Vem riktar sig e-boken till? Egentligen till alla som arbetar inom företag och organisationer som på något sätt behöver marknadsföra sig, men kanske i synnerhet till dig som är företagsledare, arbetar med sälj och (givetvis) marknadsföring, och som inte har börjat titta på content marketing än. Det är här du ska börja.

E-boken är gratis, kräver ingen registrering, och finns att ladda ned här.