Contentbyrån i internationellt samarbete

Contentbyrån samarbetar med den internationellt välrenommerade digitalbyrån Sterling Swantesson Interactive (SSI). SSI har mer än 40 internationella, stora webbprojekt på sin meritlista för varumärken som Toyota, Star Alliance, T-Mobile och många andra.

I ett första samarbete har Contentbyrån och SSI tillsammans föreläst samt genomfört workshops i Tyskland, för internationella företag. Planen för framtiden är att, när förutsättningarna är de rätta, kunna samverka med sina respektive specialistkunskaper för ett bredare erbjudande.

”Vi har verkligen byggt en fin plattform för ett fortsatt bra samarbete. Dels har Contentbyrån ett kunnande och fina erfarenheter att använda digital marknadsföring för att bygga varumärke och driva resultat, dels så kommer vi väldigt bra överens. I ett nära samarbete måste personkemin fungera. I de workshops vi nyligen haft i München har vi kompetensmässigt kompletterat varandra mycket bra”, säger Per Swantesson, partner på SSI.

Jakob Rydberg, vd på Contentbyrån: ”Vi har sedan tidigare goda erfarenheter av att samarbeta med webbutvecklare som drivs av att verkligen designa fina användarupplevelser, de har ofta en väldigt sund syn på hur digital marknadsföring kan användas. SSI är oerhört noggranna, exceptionellt duktiga på att förstå kundernas utmaningar och har en tung internationell erfarenhet. Det betyder mycket för oss att få samarbeta med ett företag som SSI .”